Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Kengät

Näytä:
Järjestys:
Ikisuosikki Doris nilkkuri, mustaRuotsalaismerkin Calou Stockholm nilkkurit valmistetaan käsityönä euroopassa ensiluokkaisesta nahasta. Nilkkurit ovat tunnettuja hyvästä lestistä sekä ergonomisesta pohjastaan. Pohja valmistetaan kevyest..
189,00€ Veroton: 152,42€
Trendikkäät, mustat nauhanilkkurit blokkikorolla.Ruotsalaismerkin Calou Stockholm nilkkurit valmistetaan käsityönä euroopassa ensiluokkaisesta nahasta. Nilkkurit ovat tunnettuja hyvästä lestistä sekä ergonomisesta pohjastaan. Pohja valm..
230,00€ Veroton: 185,48€
Farkunsininen nupukkinahkainen Ilse pistokaskenkäCalou Stockholm merkin naisellinen nupukkinahkainen pistokaskenkä. Ilse pistokaskengän päällinen on laadukasta nupukkinahkaa,  Kenkää somistaa suloinen rusetti. Pistokas..
129,00€ Veroton: 104,03€
Valkoinen Knyta puukenkäCalou Stockholm merkin perinteikäs Knyta puukenkä valkoisena. Puukengät valmistetaan käsityönä Ruotsissa. Knyta puukenkien päällinen on laadukasta ja napakkaa nahkaa, johon on reikästanssatut koristekuvioinnit. Kenkää somi..
75,00€ Veroton: 60,48€
Musta Knyta puukenkäCalou Stockholm merkin perinteikäs Knyta puukenkä mustana. Puukengät valmistetaan käsityönä Ruotsissa. Knyta puukenkien päällinen on laadukasta ja napakkaa nahkaa, johon on reikästanssatut koristekuvioinnit. Kenkää somistaa va..
75,00€ Veroton: 60,48€
Trendikkäät, konjakinruskeat nahkanilkkurit blokkikorolla.Ruotsalaismerkin Calou Stockholm nilkkurit valmistetaan käsityönä euroopassa ensiluokkaisesta nahasta. Nilkkurit ovat tunnettuja hyvästä lestistä sekä ergonomisesta poh..
189,00€ Veroton: 152,42€
Punainen Calou Tilda kesäkenkä  Kenkä on miellyttävän pehmeää nahkaa ja pohja on Calou puukengille tyypillistä polyuretaania, joka tekee kengästä turvallisen ja kopisemattoman.  Kengissä on normaali euroop..
129,00€ Veroton: 104,03€
Beige nupukkinahkainen Calou Tora kesäkenkä  Kengän nupukkinahka on miellyttävän pehmeää ja pohja on Calou puukengille tyypillistä polyuretaania, joka tekee kengästä turvallisen ja kopisemattoman.   ..
129,00€ Veroton: 104,03€
Musta nupukkinahkainen Calou Tora kesäkenkä  Kengän nahka on miellyttävän pehmeää ja pohja on Calou puukengille tyypillistä polyuretaania, joka tekee kengästä turvallisen ja kopisemattoman.  Kengissä ..
129,00€ Veroton: 104,03€