Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Kengät

Näytä:
Järjestys:
Ikisuosikki Doris nilkkuri, mustaRuotsalaismerkin Calou Stockholm nilkkurit valmistetaan käsityönä euroopassa ensiluokkaisesta nahasta. Nilkkurit ovat tunnettuja hyvästä lestistä sekä ergonomisesta pohjastaan. Pohja valmistetaan kevyest..
189,00€ Veroton: 152,42€
Trendikkäät, mustat nauhanilkkurit blokkikorolla.Ruotsalaismerkin Calou Stockholm nilkkurit valmistetaan käsityönä euroopassa ensiluokkaisesta nahasta. Nilkkurit ovat tunnettuja hyvästä lestistä sekä ergonomisesta pohjastaan. Pohja valm..
230,00€ Veroton: 185,48€
Farkunsininen nupukkinahkainen Ilse pistokaskenkäCalou Stockholm merkin naisellinen nupukkinahkainen pistokaskenkä. Ilse pistokaskengän päällinen on laadukasta nupukkinahkaa,  Kenkää somistaa suloinen rusetti. Pistokas..
129,00€ Veroton: 104,03€
Valkoinen Knyta puukenkäCalou Stockholm merkin perinteikäs Knyta puukenkä valkoisena. Puukengät valmistetaan käsityönä Ruotsissa. Knyta puukenkien päällinen on laadukasta ja napakkaa nahkaa, johon on reikästanssatut koristekuvioinnit. Kenkää somi..
75,00€ Veroton: 60,48€
Musta Knyta puukenkäCalou Stockholm merkin perinteikäs Knyta puukenkä mustana. Puukengät valmistetaan käsityönä Ruotsissa. Knyta puukenkien päällinen on laadukasta ja napakkaa nahkaa, johon on reikästanssatut koristekuvioinnit. Kenkää somistaa va..
75,00€ Veroton: 60,48€
Punainen Knyta lakeripuukenkäCalou Stockholm merkin perinteikäs Knyta puukenkä punaisella lakerinahalla. Puukengät valmistetaan käsityönä Ruotsissa. Knyta puukenkien päällinen on laadukasta ja napakkaa nahkaa, johon on reikästanssatut korist..
75,00€ Veroton: 60,48€
Trendikkäät, konjakinruskeat nahkanilkkurit blokkikorolla.Ruotsalaismerkin Calou Stockholm nilkkurit valmistetaan käsityönä euroopassa ensiluokkaisesta nahasta. Nilkkurit ovat tunnettuja hyvästä lestistä sekä ergonomisesta poh..
189,00€ Veroton: 152,42€
Musta nupukkinahkainen Tora kesäkenkäCalou Tora merkin naisellinen nupukkinahkainen kesäkenkä.  Kengän nupukkinahka on miellyttävän pehmeää ja pohja on Calou kengille tyypillistä polyuretaania, joka tekee kengästä turv..
129,00€ Veroton: 104,03€