Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Housut

Näytä:
Järjestys:
Tanskalaisen DNY Copenhagenin terracottan värinen housuhameDNY Copenhagen vaatteet ovat D-mitoitettuja joten ne ovat valmiiksi kaavoitettu pluskoon naisille. Lahkeet ovat hauskasti epäsymmetriset. Vyötärössä joustava kuminauha.. &nbs..
59,95€ Veroton: 48,35€
Tanskalaisen plus muodin tuotemerkkinä tunnettu dny cph valmistaa sisarmerkkinsä mapp jeansin rusettifarkun nyt D-mitoituksella.  Tummansiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pie..
89,95€ Veroton: 72,54€
Tanskalaisen Mapp Jeans tuotemerkin keskisiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pieni koristevetoketju.  Farkut ovat luomupuuvillaa ja farkussa käytetty elastaani on tehty ki..
89,95€ Veroton: 72,54€
Tanskalaisen Mapp Jeans tuotemerkin tummansiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pieni koristevetoketju. Housu on vajaamittaista mallia, joten mikäli olet lyhytsäärinen, niin tämä housu on..
89,95€ Veroton: 72,54€
Tanskalaisen Mapp Jeans tuotemerkin keskisiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pieni koristevetoketju. Farkut ovat luomupuuvillaa ja farkussa käytetty elastaani on tehty kierrätetyis..
99,95€ Veroton: 80,60€
Pehmeät sekä joustavat tekstiilimokka legginssit. Tanskalaisen Mapp Jeans merkin tyylikkäät tekstiilimokka legginssit ovat ylellisen tuntuiset jalassa. Vyötärön joustokuminauhan sekä pehmeän materiaalinsa ansiosta leggarit ovat erittäin ..
59,95€ Veroton: 48,35€