Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Housut

Näytä:
Järjestys:
Mapp Jeansin luomupuuvillaiset farkku caprit.Mapp Jeansin farkut on tunnettuja kestävän kehitykse rusettifarkuista. Nyt on saatavilla heidän rusettifarkuilleen ominaisesta elastaanista valmistetut farkkucaprit. Capreissa..
79,95€ Veroton: 64,48€
Tämä yhdenkoon boheemi pellavajumpsuit istuu vaatekoon 38-42 omaaville. Niskaan rusetille solmittavien olkaimien ansiosta pellavajumpsuitin kokoa voi hieman säädellä.   ..
62,00€ Veroton: 50,00€
Tanskalaisen DNY Copenhagenin terracottan värinen housuhameDNY Copenhagen vaatteet ovat D-mitoitettuja joten ne ovat valmiiksi kaavoitettu pluskoon naisille. Lahkeet ovat hauskasti epäsymmetriset. Vyötärössä joustava kuminauha.. &nbs..
59,95€ Veroton: 48,35€
Tanskalaisen plus muodin tuotemerkkinä tunnettu dny cph valmistaa sisarmerkkinsä mapp jeansin rusettifarkun nyt D-mitoituksella.  Tummansiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pie..
89,95€ Veroton: 72,54€
Tanskalaisen Mapp Jeans tuotemerkin tummansiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pieni koristevetoketju. Housu on vajaamittaista mallia, joten mikäli olet lyhytsäärinen, niin tämä housu on..
89,95€ Veroton: 72,54€
Tanskalaisen Mapp Jeans tuotemerkin keskisiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pieni koristevetoketju. Farkut ovat luomupuuvillaa ja farkussa käytetty elastaani on tehty kierrätetyis..
99,95€ Veroton: 80,60€
Tanskalaisen Mapp Jeans tuotemerkin keskisiniset super stretch rusettifarkut. Farkun takaosassa on ihastuttava rusetti sekä pieni koristevetoketju.  Farkut ovat luomupuuvillaa ja farkussa käytetty elastaani on tehty ki..
89,95€ Veroton: 72,54€
Pehmeät sekä joustavat tekstiilimokka legginssit. Tanskalaisen Mapp Jeans merkin tyylikkäät tekstiilimokka legginssit ovat ylellisen tuntuiset jalassa. Vyötärön joustokuminauhan sekä pehmeän materiaalinsa ansiosta leggarit ovat erittäin ..
59,95€ Veroton: 48,35€
Vihdoinkin joustavat, mukavat stretch farkut jotka eivät venähdä polvista eikä pepusta. Trendikäs leikkaus joka nousee kivasti vyötäröltä. Nuorekas nappikiinnitys sekä pitkät takataskut. Valitsethan yhden koon pienemmän kuin normaalihous..
62,00€ Veroton: 50,00€