Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valkoinen puukenkä

Tuotekuvaus

Valkoinen Knyta puukenkä

Calou Stockholm merkin perinteikäs Knyta puukenkä valkoisena. Puukengät valmistetaan käsityönä Ruotsissa. Knyta puukenkien päällinen on laadukasta ja napakkaa nahkaa, johon on reikästanssatut koristekuvioinnit. Kenkää somistaa vaihdettavissa oleva silkkinauha, jolla voit myös kätevästi säädellä puukengän leveyttä.

 

Puukengän sisäosa on nimensä mukaan puuviilua, mutta pohja on Calou kengille tyypillistä polyuretaania, joka tekee puukengästä turvallisen ja kopisemattoman. Knyta puukenkä sopii työkengäksi ergonomisuutensa ja pehmeän sekä turvallisen pohjansa ansiosta. Suosittu ja perinteikäs Knyta puukenkä sopii kotoiluun sekä se on katseen kestävä myös kaupungille.

 

Kannan korkeus 5 cm.

 

Kengissä on normaali eurooppalainen mitoitus. Mikäli jalkasi on tyypillinen Suomalainen jalka, leveä ja rintava, suosittelen sinua ostamaan yhden koon suuremman, sillä näissä kengissä ei ole puolikasta kokonumerointia. Näin puukengän ergonomisuus on optimaalinen ja kantapää ei mene kengän ulkopuolelle.

 

Valmistettu Ruotsissa.

Valmistaja: Calou
Tuotekoodi: Knyta-white
Saatavuus: Varastossa
75,00€ Veroton: 60,48€

Vaihtoehdot


* Koot Calou:

Määrä: Lisää koriin