Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Värinäkuula

Tuotekuvaus

LELO Lyla 2 on päivitetty versio alkuperäisestä Lylasta.

 

Se on ylellinen, langattomasti kauko-ohjattava kiihotinkuula, joka on sunniteltu sekä sisäiseen että ulkoiseen nautintoon.

Anna kumppanisi hallita nautintoasi makuuhuoneessa tai julkisella paikalla. Hän voi säätää Lyla 2:n kuutta eri värinätasoa jopa 12 metrin päässä sinusta. Kiihotinkuula on erittäin huomaamaton ja hiljainen, myös voimakkaimmalla värinätasolla.

Kuula toimii ns. SenseMotion™-tekniikalla mikä tarkoittaa, että värinän voimakkuutta voi säätää liikkeen avulla. Jos kaukosäädintä pitää vaakatasossa, vibraattori värisee kevyesti ja pehmeästi. Värinät tehostuvat sitä mukaa kun kaukosäädintä kääntää pystympään asentoon. Ja koska kaukosäädin värisee samaan tahtiin kuin vibraattorikin, on sen käyttäjä aina tietoinen siitä missä mennään.

Jos taas Lylaa haluaa käyttää yksin, voi kaukosäädintä käyttää klitorisvibraattorina samalla kun kiihotinkuula värisee emättimessä, tai kiihotinkuulaa voi käyttää täysin ilman kaukosäädintä.  Väri: Musta & kulta.

 

- Valmistettu lääketieteellisestä silikonista

- Vesitiivis

- koko 80 x 33 x 32mm

- paino 36 g, akku Li-Ion 200 mAh 3.7 V, latausaika 2 h, käyttöaika 2 h, ohjaimella 10 tuntia, taajuus 120 Hz, ääni < 50 dB, ohjaimen kantoetäisyys 12 metriä.

 

 

Pakkaus sisältää yhden värinäkuulan, ladattavan akun, langattoman säätimen sekä satiinisen säilytyspussin.

Valmistaja: Lelo
Tuotekoodi: Lyla
Saatavuus: Varastossa
130,00€ Veroton: 104,84€
Määrä: Lisää koriin