Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Herkut

Näytä:
Järjestys:
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja ne pakataan kauniisiin kääreisiin. PIPARMINTTU KARKKIKEPPI 50g Sisältää: Sokeria, glukoosia, etikkaa, piparminttuöljyä ja makuaineita. ..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. RAKKAAN PASSIONHEDELMÄN MAKUINEN KARKKIKEPPI  50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, aromiaineita ja väriaine..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkit valmistetaan käsityönä. PIPARMINTTUKIEHKURAT 100 g Kovat piparmintun makuiset polkagris karkit. Kauniit piparminttukiehkurat somisstavat joululeivonnaiset. Laita esille lasi..
8,00€ Veroton: 6,45€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. SALTLAKRITS KARKKIKEPPI 50g Sisältää: Sokeria, glukoosia, etikkaa, salmiakkia, makuaineita ja väriaineita E153..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. SUPERSUR CITRON KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, etikkaa, sitruunahappoa, makuaineita ja väriain..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. SUR ÄPPLE KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, sitruunahappoa, makuaineita ja väriaineita E142, E160..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. TURKISK PEPPAR KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, etikkaa, salmiakkia, makuaineita ja väriain..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja paketoidaan kauniisiin kääreisiin. TUTTI FRUTTI KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, makuaineita ja väriaineita E142, E160A. ..
3,70€ Veroton: 2,98€
Käsintehty vegaaninenMINTTUSUKLAA FUDGE Raakakaakao-nibsejä sisältävä minttusuklaa-fudge on ihana yhdistelmä raikasta minttua ja tuhtia suklaata. Yksittäispakattu 100 g patukka. GoPalan fudget valmistetaan käsin pienissä..
4,90€ Veroton: 3,95€
Käsintehty vegaaninenKAURAFUDGE Salty-Kauramelin pinnalle on ripoteltu merisuolakiteitä, jotka sulavat ihanasti kielellä yhdessä kauraisen ja karamellisen toffeen kanssa. Yksittäispakattu 100 g patukka. GoPalan fudget va..
4,90€ Veroton: 3,95€
Käsintehty vegaaninenTUMMA PÄHKINÄSUKLAA Suolapähkinöitä sisältävä fudge on rouskuvan herkullinen energiapatukka. Yksittäispakattu 100 g patukka. GoPalan fudget valmistetaan käsin pienissä erissä laadukkaista kotimaisist..
4,90€ Veroton: 3,95€
Käsintehty vegaaninenTUMMASUKLAA-GOJI MARJA FUDGE Raakakaakao-nibsejä sisältävä tummasuklaa-goji-fudge on täyteläisen suklainen, eikä aivan niin makea, kuin muut maut. Yksittäispakattu 100 g patukka. GoPalan fudget val..
4,90€ Veroton: 3,95€