Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Herkut

Näytä:
Järjestys:
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. RAKKAAN PASSIONHEDELMÄN MAKUINEN KARKKIKEPPI  50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, aromiaineita ja väriaine..
3,70€ Veroton: 2,98€
Raikkaan piparmintun makuinen aito käsin tehty karkkikeppi suoraan Tukholman vanhassa kaupungissa sijaitsevasta karkkileipomosta.  Polkaakakarkkikeppi on yksittäispakattu kauniiseen muovipussiin jota somistaa punainen koristenauha. ..
5,00€ Veroton: 4,03€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. SALTLAKRITS KARKKIKEPPI 50g Sisältää: Sokeria, glukoosia, etikkaa, salmiakkia, makuaineita ja väriaineita E153..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. SUPERSUR CITRON KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, etikkaa, sitruunahappoa, makuaineita ja väriain..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. SUR ÄPPLE KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, sitruunahappoa, makuaineita ja väriaineita E142, E160..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja pakataan kauniisiin kääreisiin. TURKISK PEPPAR KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, etikkaa, salmiakkia, makuaineita ja väriain..
3,70€ Veroton: 2,98€
Gamla Stans Polkagris Kokerin perinteikkäät karkkikepit valmistetaan käsityönä ja paketoidaan kauniisiin kääreisiin. TUTTI FRUTTI KARKKIKEPPI 50 g Sisältää: Sokeria, glukoosia, makuaineita ja väriaineita E142, E160A. ..
3,70€ Veroton: 2,98€