Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Mineraalimeikkipuueri

Tuotekuvaus

Tämä hienojakoinen täysmineraali-irtopuuteri antaa virheettömän ja tasaisen pinnan ihohuokosia tukkimatta. Runsaspigmenttinen puuteri toimii kuin meikkivoide sulautuen iholle täydellisesti, halusit sitten kevyen tai vähän peittävämmän meikin. Valittavanasi on useita Skandinaaviselle iholle sopivia värejä.

Californiasta kotoisin oleva Youngblood on ylellinen täysmineraalimeikkisarja joka sisältää useita allergia- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita. Kuten tämä mineraalimeikkipuuteri. (Katso lisää allergia- ja astmaliiton sivuilla olevasta luettelosta). Tuotesarja on ihanteellinen herkkäihoisille, parabeeni allergikoille ja heille jotka haluavat vähentää kemikaalikuormitusta. Mineraalimeikki sisältää hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Tuotteet antavat ihon hengittää eivätkä ne edistä mikrobien kasvua iholla.

Valittavanasi on skandinaaviseen ihonväriin upeasti soveltuvat: Cool beige, Ivory, Neutral, Barely beige, Soft beige, Honey, Rose beige, Warm Beige ja Tawnee.

Valmistaja: Youngblood
Tuotekoodi: loose foundation
Saatavuus: Varastossa
58,00€ Veroton: 46,77€

Vaihtoehdot


* Värit Youngblood:

Määrä: Lisää koriin