Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Itseruskettavat

Itseruskettavat
Näytä:
Järjestys:
Hoitolassa on valittavanasi sävyt dark sekä medium. http://www.sarivuori.fiRusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että poistaa myös deodorantin, hajuveden ja meikin. Varmista, ettei käyttämäsi kuori..
27,00€ Veroton: 21,77€
MOISTURE BOOST BODY TREATMENT 175ml Tämä tuote on se salaisuus jolla vältetään ihon yliruskettuneet kohdat kuivemmilla ihoalueilla. Kosteuttava voide myös pidentää rusketuksesi kestoa. Levityksen aikana kosteuttavat ainesosat kulkeutuva..
16,90€ Veroton: 13,63€
SUPER FINE SKIN POLISH 175mlJOJOBAN SIEMENIÄ SISÄLTÄVÄ LUONNONMUKAINEN KUORINTA-AINEHienojakoinen ja kermainen vartalokuorinta silottaa ja pehmentää ihon pinnan. Hienojakoiset jojobarakeet poistavat hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. ..
16,90€ Veroton: 13,63€
Erittäin pehmeän levityskintaan avulla rusketustuotteet levittyvät iholle tasaisesti ja silkkisesti ilman että kätesi sotkeentuvat. Pesu 30° C tai käsin. ..
5,00€ Veroton: 4,03€
TRYSTAL MINERAL BRONZER & KABUKI: ASTEITTAIN RUSKETTAVA MINERAALIAURINKOPUUTERI ja SIVELLIN 9g Maailman ensimmäinen asteittain ruskettava mineraali bronzer. Levitetään kabukisiveltimellä kasvojen varjostusalueille aurinkopuuterin ta..
43,90€ Veroton: 35,40€

Naisten lifestyleputiikki Haminassa

Toimitamme tuotteita myös postitse, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Seuraa instagramissa

Seuraa meitä myös Instagramissa

Tykkää Facebookissa

Tuotetietoa, uutuuksia ja tarjouksia