Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Revitalash Advanced ripsienhoitoaine

Tuotekuvaus

REVITALASH® ADVANCED - RIPSIEN HOITOAINE
Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. RevitaLash Advanced on uraauurtava, suuren suosion saavuttanut ripsienhoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä dramaattisen näyttävät. RevitaLash® Advanced on kehittyneintä teknologiaa omien luonnollisten ripsiesi hoitamisessa ja kaunistamisessa. RevitaLash® Advanced on ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen sisältämä tuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin. Tuote on tarkoitettu ihmisille joilla on kuivat ja hauraat ripset - Kiillottomat ja elottomat ripset - Ripset, jotka ovat vaurioituneet ja ikääntyneet ennenaikaisesti lääkityksen, ympäristön haittatekijöiden, ylikäsittelyn tai ripsipidennysten vuoksi.

RevitaLash® Advanced on silmälääkärin kehittämä ja ihotautilääkärin tarkastama tuote. Tuote hoitaa silmäripsiä ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua. RevitaLash Advancedin käyttö lisää ripsien joustavuutta, kosteuspitoisuutta ja kiiltoa. Se antaa ripsille suojaa ympäristön haittatekijöitä vastaan. RevitaLash kaunistaa ripsiä ja lisää niiden nuorekkuutta. Tehokas BioPeptin ComplexTM -ainesosa, peptidit ja kasviuutteet kosteuttavat ripsiä ja tekevät niistä pehmeämmät, näyttävämmät ja terveemmän näköiset.

Koostumuksen tehokkaiden antimikrobisten ominaisuuksien ansiosta sivellintä voidaan käyttää toistuvasti. Erityismuotoiltu sivellin tekee levityksestä helppoa ja tarkkaa. Kaikki aineosat ovat testatusti turvallisia.

RevitaLash Advancedin koostumus sisältää ainutlaatuista viskositeettia lisäävää aineosaa, jonka ansiosta tuote pysyy hyvin ripsissä, eikä lähde valumaan. Tuotteella on ihoystävällinen koostumus: se ei aiheuta ihoärsytystä juuri lainkaan (toki kaikki kosmetiikka voi aina ärsyttää herkkäihoisimpia käyttäjiä, joten tällekin tuotteelle herkistyminen on mahdollista, joskin harvinaista).

LISÄTIETOA TUOTTEESTA:
Yksi 3,5 ml:n RevitaLash® Advanced -pakkaus kestää noin 6 kuukautta.
Tuote sopii käytettäväksi ripsipidennysten kanssa
Lääkärin kehittämä
Testattu silmälääkärin valvonnassa
Testattu ihotautilääkärin valvonnassa
Kliinisesti testattu
Hypoallergeeninen
Ei aiheuta ihoärsytystä
Öljytön
Parabeeniton
Ftalaatiton
Hajusteeton
Gluteeniton
Vegaaniystävällinen
Cruelty Free
Valmistettu USA:ssa

”Vuonna 2006 yrityksemme lanseerasi ensimmäisen tuotteensa: ainutlaatuisen ripsienhoitoaineen, joka luotiin erästä hyvin erityislaatuista naista ajatellen. RevitaLash® Cosmeticsia ei olisi olemassa ilman rakasta vaimoani Gayleä ja minun haluani auttaa häntä tuntemaan itsensä kauniiksi hänen taistellessaan urheasti rintasyöpää vastaan. Rakkauden inspiroiman alkuperäisen tuotteemme lisäksi olemme luoneet kokonaisen sarjan tuotteita, jotka korostavat jokaisen naisen luonnollista kauneutta ja sisäistä hehkua.

Nyt RevitaLash® Cosmetics on jo 13 vuoden ajan ollut edelläkävijänä ripsienkaunistamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistajana. Tuotteidemme suosio ja yrityksemme kasvu ovat olleet vaikuttavia; ensiluokkaisia tuotteitamme myydään nyt ympäri maailmaa – yli 60 maassa.

Hyväntekeväisyys on yrityksellemme tärkeää; tuemme taloudellisesti mm. rintasyöpätutkimusta ja koulutushankkeita. PYSYVÄSTI PINKKI -lupauksellamme Revitalash® Cosmetics kunnioittaa perustajaansa Gayle Brinkenhoffia ja naisten maailmanlaajuisesti osoittamaa rohkeutta ja sinnikkyyttä tukemalla rintasyöpätietoisuutta, -tutkimusta ja koulutushankkeita lokakuun lisäksi myös ympärivuotisesti. Meidän Pysyvästi Pinkki-lupauksemme takaa, että osuus kaikista RevitaLash-tuotteiden myyntituotoista ohjataan aina rintasyöpätutkimushankkeisiin. Tämän mahdollistavat uskolliset asiakkaamme ympäri maailman.

Me loimme nämä tuotteet elävöittämään mieltä, kehoa ja sielua. Siitä tulee nimemme – RevitaLash Cosmetics. Toivon, että tuotteemme inspiroivat sinua ja tuovat kauneutta elämääsi. Haluan henkilökohtaisesti toivottaa sinut tervetulleeksi tuoteperheemme pariin.”

Valmistaja: Revitalash Cosmetics
Tuotekoodi: RS
Saatavuus: Varastossa
130,00€ Veroton: 104,84€
Määrä: Lisää koriin