Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Kosmetiikka

Tarkenna hakua

Näytä:
Järjestys:
Eco sertifioitu käsivoide, joka hoitaa ja ravitsee käsien ihoa syvältä sekä jättää sen sametinpehmeäksi. Tasapainoinen koostumus kosteuttaa ja tuottaa virkistävän aromaattisen elämyksen mintun ja lämpimän seetripuun tuoksuilla. Ylellinen voide sisält..
29,00€ Veroton: 23,39€
Eco sertifioitu käsivoide, joka ravitsee ja suojaa käsiä palauttaen ihon kimmoisuutta ja jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Tasapainoinen koostumus kosteuttaa ja tuottaa virkistävän aromaattisen elämyksen. Tämä ylellinen voide sisältää mineraalipitoi..
29,00€ Veroton: 23,39€
EyEnvyn erityiskoostumus vaikuttaa ripsien ja kulmakarvojen pituuteen, paksuuteen ja tuuheuteen vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea. Tieteellisten tutkimusten perusteella EyEnvy lisää ripsien pituutta ja tuuheutta jopa 45 % kuuden viikon päivit..
110,00€ Veroton: 88,71€
Hoitolassa on valittavanasi sävyt dark sekä medium. http://www.sarivuori.fiRusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että poistaa myös deodorantin, hajuveden ja meikin. Varmista, ettei käyttämäsi kuori..
27,00€ Veroton: 21,77€
MOISTURE BOOST BODY TREATMENT 175ml Tämä tuote on se salaisuus jolla vältetään ihon yliruskettuneet kohdat kuivemmilla ihoalueilla. Kosteuttava voide myös pidentää rusketuksesi kestoa. Levityksen aikana kosteuttavat ainesosat kulkeutuva..
16,90€ Veroton: 13,63€
SUPER FINE SKIN POLISH 175mlJOJOBAN SIEMENIÄ SISÄLTÄVÄ LUONNONMUKAINEN KUORINTA-AINEHienojakoinen ja kermainen vartalokuorinta silottaa ja pehmentää ihon pinnan. Hienojakoiset jojobarakeet poistavat hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. ..
16,90€ Veroton: 13,63€
Erittäin pehmeän levityskintaan avulla rusketustuotteet levittyvät iholle tasaisesti ja silkkisesti ilman että kätesi sotkeentuvat. Pesu 30° C tai käsin. ..
5,00€ Veroton: 4,03€
TRYSTAL MINERAL BRONZER & KABUKI: ASTEITTAIN RUSKETTAVA MINERAALIAURINKOPUUTERI ja SIVELLIN 9g Maailman ensimmäinen asteittain ruskettava mineraali bronzer. Levitetään kabukisiveltimellä kasvojen varjostusalueille aurinkopuuterin ta..
43,90€ Veroton: 35,40€
Parabeeniton meikinpohjustustuote jolla saat silkkimäisen pohjan meikkivoiteelle tai puuterille. Meikkisi pysyy paremmin tämän täsmätuotteen avulla. Mattapinnan jättävä pohjustustuote seka- ja rasvaiselle iholle. Hillitsee tehokkaasti T-alueen kiilto..
52,00€ Veroton: 41,94€
AUBURNYlellisen mineraalikosmetiikkasarjan runsaspikmenttinen parabeeniton Brow Artiste Kit -kulmapaletti jossa pinsetit, 2 luomiväriä, 1 kiinnittävä vaha sekä harja-sivelin setti.  Levitä vahaa kulmakarvoihin ja muotoile kulmat na..
48,00€ Veroton: 38,71€
BLONDIEYlellisen mineraalikosmetiikkasarjan runsaspikmenttinen parabeeniton Brow Artiste Kit -kulmapaletti jossa pinsetit, 2 luomiväriä, 1 kiinnittävä vaha sekä harja-sivelin setti.  Levitä vahaa kulmakarvoihin ja muotoile kulmat n..
48,00€ Veroton: 38,71€
DARKYlellisen mineraalikosmetiikkasarjan runsaspikmenttinen parabeeniton Brow Artiste Kit -kulmapaletti jossa pinsetit, 2 luomiväriä, 1 kiinnittävä vaha sekä harja-sivelin setti.  Levitä vahaa kulmakarvoihin ja muotoile kulmat napa..
48,00€ Veroton: 38,71€
BRUNETTEYlellisen mineraalikosmetiikkasarjan runsaspikmenttinen parabeeniton Brow Artiste Kit -kulmapaletti jossa pinsetit, 2 luomiväriä, 1 kiinnittävä vaha sekä harja-sivelin setti.  Levitä vahaa kulmakarvoihin ja muotoile kulmat ..
48,00€ Veroton: 38,71€
Tämä väritön ja parabeeniton Hi-Definition Hydrating Mineral Perfecting Powder on kosteuttava irto mineraalipuuteri, joka virkistää ihoa ja pitää sen mattapintaisena koko päivän. Ainutlaatuinen koostumus häivyttää ihon virheitä ja pitää kasvosi kauni..
57,00€ Veroton: 45,97€
Iso Kabuki sivellin on tiheää vuohenkarvaa. Sivellin on idelaali YB Natural Mineral Foundationin leivtykseen. Meikit netistä tai kivijalasta. ..
49,00€ Veroton: 39,52€
Parabeeniton Eye-Mazing Liquid Liner -rajauskynä, jolla luot helposti minkätyylisen rajauksen vain aina ohuen huomaamattomasta dramaattisen paksuun. Runsaspigmenttinen tussimainen rajauskynä, jonka väri levittyy helposti, kuivuu nopeasti ja kestää pi..
26,00€ Veroton: 20,97€

Naisten lifestyleputiikki Haminassa

Toimitamme tuotteita myös postitse, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Seuraa instagramissa

Seuraa meitä myös Instagramissa

Tykkää Facebookissa

Tuotetietoa, uutuuksia ja tarjouksia