Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Sitruunaruohon tuoksuinen konetiskijauhe

Tuotekuvaus

Kirkkaita astioista ilman haitallisia kemikalijäämiä.

 

 

Ole Hyvä -sarjan sitruunaruohonraikas konetiskijauhe pesee astiasi puhtaaksi turvallisesti ja luontoa kuormittamatta. Se on täydellisesti ja nopeasti biohajoava tuote.

 

 

Konetiskijauhen pesutehon takaavat mm. klooriton, vehnätensidi, sooda sekä natriumbikarbonaatti eli leivonnastakin tuttu ruokasooda.

Sopii kaikkiin kotikäyttöisiin tiskikoneisiin. Tuote on klooriton. Ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille, jotka suositellaan pestäväksi käsin Ole Hyvä astianpesuaineella.

 

 

Annostelu/ Dosage: Tavallisen likaiset astiat: 1 ruokalusikallinen/ tablespoon (= 15 g) Erityisen likaiset astiat: 2 ruokalusikallista ( 30g) Annostellaan koneen pesuainelokeroon.

 

koko: 1kg, ekologinen ja vegaaninen.

 

 

INCI: sodium citrate, sodium carbonate, sodium disilicate, sodium percarbonate, sodium bicarbonate, sodium metasilicate, polyaspartate, iminodisuccinate, glycerine, alkylpolyglycoside, sodium laurylsulfate

Valmistaja: Ole Hyvä
Tuotekoodi: sitruunaruoho
Saatavuus: Varastossa
15,80€ Veroton: 12,74€
Määrä: Lisää koriin