Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Pyykkietikka - sitruuna

Tuotekuvaus

Andalusian lemon with lemongrass -tuoksu tulee 100% eteerisistä öljyistä. Tämä tuoksu on raikas ja voimakas

INCI: <10 % acetic acid(väkiviinaetikka), aqua (vesi), litsea cubeba fruit oil (litsean eteerinen öljy), citrus aurantifolia leaf oil (limen eteerinen öljy, citrus nobilis oil (appelsiinin eteerinen öljy) ja cymbopogon schoenanthus oil (sitruunaruohon eteerinen öljy). Etikkahappopitoisuus 8-9%.

 

Candle Light Story -pyykkietikalla raikastat pyykkisi luonnollisesti. Ekologinen ja antiseptinen pyykkietikka hoitaa tekstiilejä ja puhdistaa myös pyykkikonettasi saostumista. Käytä pyykkietikkaa huuhteluaineen tilalla ja annostelemalla sitä 2 rkl – 5 rkl,  huuhteluainelokeroon. Candle Light Story -pyykkietikoiden tuoksut ovat kevyitä ja luonnollisia. Pyykkietikka ei tuki kuituja ja jopa pidentää vaatteiden käyttöikää. Pyykkietikka poistaa vaikeitakin hajuja kuten pinttynyt hiki, savu, rasva ja home. Etikan ominaistuoksu poistuu pyykin kuivuessa jättäen siihen käytetyn tuoksupohjan.

Candle Light Story -pyykkietikat valmistetaan käsityönä ja pientuotantona Nurmijärvellä kotimaisesta Rajamäen väkiviinaetikasta

Valmistaja: Candle Light Story
Tuotekoodi: CLS PE2
Saatavuus: Varastossa
15,00€ Veroton: 12,10€
Määrä: Lisää koriin